Webbouw

Wil je graag een Joomla website laten maken? Dan kunnen wij jou daarbij helpen. Net als een WordPress website is een Joomla website na oplevering zeer makkelijk bij te houden. Dus ben jij op zoek naar een snelle website, op maat gemaakt voor jou en jouw bedrijf en branche? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Naast websites maken wij ook Joomla webshops(VirtueMart).

 

Wat is een Joomla website?

Joomla is naast WordPress een van de meest gebruikte systemen om websites in te bouwen. Terwijl WordPress oorspronkelijk is gestart als blog content management systeem, lag bij Joomla de focus met name op het design. Joomla biedt in tegenstelling tot WordPress ook wat meer vrijheid qua ontwerpen, hoewel de systemen in dat opzicht ook steeds meer naar elkaar groeien. Net als WordPress zijn er tal van ontwikkelaars over de hele wereld die met grote regelmaat het systeem doorontwikkelen. Op die manier blijf je met Joomla dus ook altijd up-to-date en meegaan met de laatste ontwikkelingen. Daarnaast heeft een website in Joomla nog een aantal andere voordelen, namelijk:

  • Het is relatief goedkoop: omdat het een zogenaamde Open Source Systeem is, zijn de kosten voor het systeem laag.
  • Het wordt continue doorontwikkeld: omdat het een Open Source Systeem is, kunnen ontwikkelaars over de hele wereld zogenaamde extensions en andere onderdelen voor het systeem bouwen, waardoor het altijd mee gaat met zijn tijd.
  • Het is gemakkelijk te onderhouden: Joomla wordt over het algemeen technisch als iets ingewikkelder ervaren dan WordPress. Het voordeel van Joomla is dat het minder rigide vasthoudt aan een vaste structuur, zoals WordPress dat wel doet. Hierdoor biedt het meer vrijheid en kan je meer buiten de kaders werken. Dit maakt Joomla een fijn systeem.

 

Hoelang duurt het voordat mijn site wordt opgeleverd?

Bij MaliCompany zijn wij van de snelle service. Een Joomla website kan al binnen een week opgeleverd worden, wanneer jij de teksten en foto’s hebt aangeleverd, gaan wij meteen aan de slag.

 

Wat zijn de kosten voor het maken van een website in Joomla

 Benieuwd naar de kosten om een Joomla website te laten maken? Bekijk onze tarieven.

 

Wat krijg je als je bij ons een Joomla website laat maken?

Bij MaliCompany hebben we voor tal van bedrijven en organisaties Joomla websites gemaakt. Wanneer je bij ons een website afneemt, krijg je:

  • ✔ Een snelle levering: al binnen 2 weken, kan jij met jouw website aan de slag.
  • ✔ Volledig ingericht: De aangeleverde content, zoals foto’s, video’s en teksten voeren wij alvast voor je in. Dan hoef je je daar de eerste weken geen zorgen over te maken. In ons basispakket vullen we in ieder geval tot 9 webpagina’s en tegen een klein extra tarief, kan dit opgehoogd worden.
  • ✔ Op maat gemaakt: Wij leveren websites op maat, zodat het helemaal past bij jouw smaak en jouw branche.
  • ✔ Een website die op mobiel werkt: Al onze website werken goed op mobiel. Wij maken de websites met Joomla responsive templates, zodat ze zich goed aanpassen aan verschillende type beeldschermen. De website maken wij in Joomla Bootstrap.
  • ✔ Handleiding: Na oplevering maken wij een op maat gemaakte handleiding, zodat je zelf je snel wegwijs kunt maken binnen het systeem. 
  • ✔ Garantie: Door een website echt te gebruiken, merk je pas goed wat wel en niet werkt. Om die reden bieden wij een jaar lang garantie op de technische werking. Werkt iets niet goed! We helpen je uit de brand.

 

(Optioneel): SEO (Search Engine Optimalisation)-ingericht. Wil je meteen al goed vindbaar zijn, dan optimaliseren wij de website ook voor SEO.

 

Hoe gaan we te werk?

We werken volgens een eenvoudig maar efficiënte stappenplan, die er alsvolgt uitziet:

» 1. Intake: In de intake gaan we in op de wensen die jij hebt rondom de website. We beginnen bij jou, want een website is heel smaakgebonden. Wat vind jij mooi? Welke elementen wil jij graag terug zien in de website en welke kleurenpatronen moeten er volgens jou zeker inkomen.

» 2. Aan de slag: We gaan na de intake meteen aan de slag met het maken van een eerste opzet. Een website is immers een visueel medium en dan wil je wel graag al snel iets van resultaat kunnen zien.

» 3. Bijschaven: Na het opleveren van de eerste versie, mag jij erop schieten. Wat vind je mooi? Wat moet echt anders! En wat zou je er nog bij willen hebben. Wat jij in je hoofd hebt, ziet er digitaal soms toch wat anders uit. Dit kunnen we mooi in deze stap gaan bijschaven.

» 4. Tweede versie: Na de feedback gaan we aan de slag met de tweede versie van de website. Deze moet als het goed is al erg dicht liggen op wat jouw ideale website is. Met de tweede versie gaan we opnieuw naar jou toe en krijg je weer de kans die puntjes te veranderen die jij graag wilt veranderen.

» 5. Puntjes op de i: Na de tweede feedback ronde gaan we de puntjes op de i zetten. De website hier en daar nog bijschaven en natuurlijk alle content erin zetten. En dan… ja dan kan hij getoond worden aan jouw publiek! Het lijkt missschien een heel proces, maar nogmaals in een week kan jij al genieten van jouw website!

Ik wil een offerte voor mijn nieuwe website

Wat zeggen je voorgangers?

Prettige en goede service en begeleiding bij technische ondersteuning van mijn website transitie en onderhoud. Snelle reacties en Sanda denkt mee. Helemaal blij mee!
Nico Van der Breggen
Eigenaar Nico Van der Breggen
Goede service. Duidelijk afspraken. Klantvriendelijk. Mooie en duidelijke teksten en foto’s bij de site.
Jordy Fritz
J. Fritz Gevelrenovatie
Goede service. Duidelijk afspraken. Klantvriendelijk.Mooie en duidelijke teksten en foto’s bij de site.
Joyce Klein
De Woon-styliste

Joomla shop laten maken

Wil je graag naast een Joomla website ook een Joomla shop laten maken? Dat kan! Wij maken namelijk ook mooie Joomla webshops.

Joomla cursus volgen

Wil je het liever allemaal zelf doen? Of wil je je laten bijscholen? Dan bieden wij ook een Joomla cursus aan. Leer in kleine groepjes of privé hoe jij je Joomla website kan maken. Heb je al een Joomla website of webshop en wil je graag nog even bijgespijkerd worden, dan is het volgen van een cursus ook zeker een aanrader. We maken hem op maat!

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

Voeg jij je bij de miljoenen WordPress websites gebruikers wereldwijd? Is jouw website straks ook strak, mooi, goed te onderhouden en helemaal klaar voor de toekomst? Vraag vandaag nog een offerte aan. Het is gratis dus waarom zou je het niet doen? Dan weet je meteen waar je aan toe bent en kan jij binnenkort al genieten van je nieuwe website.

Wat gebeurt er nadat je zo op Verzenden klikt?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waarom deze webbouwer?

 100% maatwerk

 10 jaar lang ervaring

  Websites door echte WordPress, Joomla, Presta en Magento specialisten

Reactie binnen 48 uur.

Meestal eerder

Deskundig advies

Gratis

Gegevens 100% veilig

Wij respecteren uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Gegevens 100% veilig

Wij respecteren uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Form