Je bent al enige tijd bezig met je bedrijf. Misschien is heb je in de tussentijd een beter beeld gekregen wie je ideale klant is. Misschien heb je zelf een beter beeld welke diensten je wilt aanbieden. En als je dan naar je huidige website kijkt, dan merk je dat deze verouderd is. De teksten kloppen niet langer en nog belangrijker de layout is niet zo professioneel als je zou willen. Kortom je website is toe aan een make-over. Wil jij je website verbeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Professioneel voor de dag komen met een frisse website

Bij MaliCompany steken we met regelmaat oude website in een nieuw jasje. Hierdoor beweegt jouw bedrijf mee in de mate van professionalisering van je gehele bedrijf. Aan de hand van wat jij mooi vindt, maken we een website geheel naar jouw wensen. Ook nemen we nog even streng alle teksten en foto’s voor je onder de loep, zodat je straks echt goed van start kunt gaan.

Responsive websites die er op elk schermformaat goed uitzien

Het kan best zijn dat je nog tevreden bent over je website, maar je merkt dat deze niet meer goed werkt op tablet en mobiel En dat is wel essentieel, want ruim de helft van de bezoekers zullen je website waarschijnlijk op tablet of op hun mobiel bekijken. Wanneer jouw website daarop niet goed werkt, haken ze af en mis jij kansen op omzet. Bij MaliCompany zorgen we ervoor dat je nieuwe website goed werkt op verschillende ‘devices’.
 

Op maat gemaakt: Premium websites

Wil je net even iets meer dan gewoon een website make-over en wil je een website die helemaal op maat is gemaakt en waarbij ook nog eens jullie strategie en alle teksten onder de loep worden genomen? Dan kan dat! Bij maken bij MaliCompany op maat gemaakte website. Op die manier sluit de website nauwkeurig aan op jouw wensen op op jouw bedrijf. Deze type website noemen wij Premium websites. Dit zijn websites die naast de zogenaamde Website Makeover bestaan en waarbij we net een stapje verder gaan. We kijken naar je positionering, je doelgroepen, en de doelen die jij voor je bedrijf hebt gesteld. Op basis daarvan gaan we een strategie uitzetten, zodat je website er niet alleen mooi uit komt te zien, maar ook nog eens goed vindbaar is voor jouw doelgroep. Hoe ziet een dergelijke stappenplan eruit? Hieronder een voorbeeld:

 

 

1. Strategiebepaling

Wie ben jij als bedrijf? Wat vind jij belangrijk en waar staat jouw bedrijf voor? Je website moet een goede afspiegeling zijn van wie jij bent en wat jouw onderscheidt. In de eerste fase gaan we hier goed voor zitten.


2. Jouw klanten

Wie zijn jouw ideale klanten? Waar zijn ze naar op zoek? Waar bevinden ze zich en hoe kan je hen het beste bereiken? Waar zijn zij gevoelig voor? In de tweede fase willen we jouw bedrijf online zo goed mogelijk laten aansluiten op jouw klanten.


3. Ontwerp

Nu we weten waar jouw bedrijf voor staat, wat het moet uitstralen en wat aansprekend is voor jouw klanten, gaan we aan de slag met het creëren van een eerste ontwerp. In nauw overleg passen we het design telkens zo aan dat het goed aansluit op jouw wensen.


4. Fotografie

Een website is een visueel middel. Daarom is het belangrijk dat de fotografie op de website mooi is en aansprekend is. We gaan met jou door het materiaal dat je al hebt en laten indien nodig nieuw materiaal maken. Op die manier komt je fris voor de dag.


5. Teksten

Met het fotomateriaal op zak, gaan we aan de slag met de teksten. We verfijnen de teksten die je al hebt. Passen het nog nauwkeuriger aan en zorgen dat het aan de eisen van het web voldoen.


6. SEO (Search Engine Optimalisatie)

We zijn er bijna. Nu de website al goed in de steigers staat, gaan we het verfijnen door middel van onder andere de SEO. We zorgen dat de teksten voldoen aan de maatstaven en de trefwoorden duidelijk in de teksten terug te vinden zijn.


7. Stroomlijnen van je social media

Je website moet niet een medium op zich zijn, maar aansluiten op de andere social media uitingen. Om je merk sterk en strak weer te geven, gaan we je social media stroomlijnen, zodat de look en feel overeenkomen.


8. SEA (Search Engine Advertisement)

Je website is nu bijna klaar. We gaan het nu een flinke boost geven door middel van Search Engine Advertisement. We richten je Adwords en Facebook Advertisement in en u bent klaar om nieuwe klanten te ontvangen.

Wat heb ik nodig?

Wil je een mooie website, dan heb je goede content (foto’s en teksten nodig). Misschien heb je die al paraat en kan je zo van start. Maar we helpen je graag ook op weg. Door korte interviews zorgen we ervoor dat in ieder geval de belangrijkste pagina’s informatie bevatten. Wat betekent dat voor jou? Een hoop minder zorgen en minder tijdsinvestering. Dat is waar wij voor staan: jou moeiteloos naar het volgende niveau in je bedrijf te brengen.

Enthousiast?! Kom koffie drinken

Enthousiast geworden? Wij drinken graag even een kopje koffie met je.

Wat zeggen je voorgangers?

Prettige en goede service en begeleiding bij technische ondersteuning van mijn website transitie en onderhoud. Snelle reacties en Sanda denkt mee. Helemaal blij mee!
Nico Van der Breggen
Eigenaar Nico Van der Breggen
Goede service. Duidelijk afspraken. Klantvriendelijk. Mooie en duidelijke teksten en foto’s bij de site.
Jordy Fritz
J. Fritz Gevelrenovatie
Goede service. Duidelijk afspraken. Klantvriendelijk.Mooie en duidelijke teksten en foto’s bij de site.
Joyce Klein
De Woon-styliste

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

Voeg jij je bij de miljoenen WordPress websites gebruikers wereldwijd? Is jouw website straks ook strak, mooi, goed te onderhouden en helemaal klaar voor de toekomst? Vraag vandaag nog een offerte aan. Het is gratis dus waarom zou je het niet doen? Dan weet je meteen waar je aan toe bent en kan jij binnenkort al genieten van je nieuwe website.

Wat gebeurt er nadat je zo op Verzenden klikt?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waarom deze webbouwer?

 100% maatwerk

 10 jaar lang ervaring

  Websites door echte WordPress, Joomla, Presta en Magento specialisten

Reactie binnen 48 uur.

Meestal eerder

Deskundig advies

Gratis

Gegevens 100% veilig

Wij respecteren uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Gegevens 100% veilig

Wij respecteren uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Form