Website beheer

Een website of webshop is belangrijk om je business te doen groeien. Maar dan moet deze wel goed onderhouden worden. Immers als je jouw website niet goed beheert, geeft dat ook een bepaalde indruk aan jouw potentiële klanten. Daarnaast is het onderhouden van een website ook belangrijk voor je vindbaarheid in Google. Websites die regelmatig geüpdatet worden, worden beloond door Google. Ten slotte is het up to date houden van je website belangrijk om het hacken van je website te voorkomen. Wist je overigens dat de nieuwe AVG (wet algemene verordening vereist dat je je website goed update).

Wat verstaan we onder webbeheer?

Wat verstaan we nu precies onder webbeheer? En wat doet een website beheerder? In feiten alles wat te maken heeft met het up to date houden van je website. Dit kan zowel qua techniek, denk hierbij aan het updaten van je content management systeem (CMS), je plugins en andere elementen van je site, als de tekst en de foto’s. Beide vergen nogal wat tijd. Hoewel het eenvoudig lijkt, is het updaten van je website een hele taak.

Webontwikkeling

Website en websystemen ontwikkelen zich op een zeer snel tempo. En dan wil je graag daarin mee ontwikkelen. Wist je dat website na drie jaar alweer verouderd is? Net als bij de telefonie wil je dan wel weer een nieuwere website. Bij MaliCompany houden we ons continue bezig met het doorontwikkelen van onze websites en webshops en hopen wij onze klanten continue te helpen in het moderniseren van hun websites. Zo bieden wij bijvoorbeeld onze website abonnementen aan, waarbij klanten elke drie jaar een geheel nieuwe website kunnen uitkiezen en ontwikkelen. Op die manier blijf jij altijd helemaal up-to-date!

Voorkom het hacken van je website door webbeheer – en voldoe ook nog eens aan de AVG

Hoe vervelend is het als je merkt dat je website is gehackt. Misschien moet je dan wel weer helemaal opnieuw starten met jouw site. Het hacken van een website kun je deels voorkomen door deze goed te updaten. Hackers zijn altijd op zoek naar de lekken in je site. In de updates van de systemen, wordt daar vaak rekening mee gehouden en worden deze lekken veelal gedicht. Op die manier is jouw website ook beter beschermd. De AVG (Algemene Wetgeving Gegevensbescherming) verwacht van website eigenaren dat ze hun websites met regelmaat updaten. Een niet geüpdatet website is namelijk niet goed beschermd. Wil je dus voldoen aan de AVG, update je website.

Website laten beheren

Ben je stiekem een digibeet? Of houd je je liever bezig met je eigen bedrijf en wil je niet uren spenderen aan het onderhouden van je website. Dan kan je ook het webbeheer uitbesteden. Wij hanteren zowel abonnementen, waarbij wij het webbeheer overnemen als strippenkaarten. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat je website goed up to date blijft, zowel qua tekst en foto’s als qua techniek.

 

Jouw eigen webredactie

Publiceer je veel blogs op de website? Of verander je veel van andere informatie op je website. Dan heb jij vast behoefte aan een eigen webredactie. Wij passen snel en zorgvuldig je teksten en foto’s aan. Wij hebben jarenlang ervaring als webredacteur waarbij wij gewerkt hebben voor onder andere grote universiteiten, zowel de Vrije Universiteit Amsterdam. Houd jouw website dus tiptop up to date met deze service. Wij raden je aan om een kijkje te nemen bij onze strippenkaarten wanneer je hierin interesse hebt.

Website beheer cursus

Heb je een website en wil je die graag zelf beheren, maar zoek je iemand die je de fijne kneepjes van het vak kan aanleren? Volg dan een privé-cursus website beheer. In deze cursus nemen we je website onder de loep. En kijken we wat je allemaal zelf kunt aanpassen. Voel je zeker over het bijhouden van je eigen website.

Website webbeheer strippenkaart

Ben jij een echte digibeet en vind je het eigenlijk helemaal niet leuk om jouw website te onderhouden? Of heb je het zo druk met je bedrijf dat je webshop achterloopt? Dan is een strippenkaart iets voor jou! Je webbeheer wordt op die manier helemaal uit handen genomen en jij kan je focussen op waar jij goed in bent.

Kosten webbeheer abonnement

Wil je voorop blijven lopen met jouw website? Geen klanten meer missen, omdat je website verouderd is? Dan is het webbeheer abonnement misschien wel wat voor jou. Dan wordt jouw website mooi bijgehouden, optimaliseren we hem ook nog eens voor de vindbaarheid. Kosten hiervoor zijn: 250,-.

Heb je liever een abonnement waarbij je per maand een update van de website krijgt, wij een back-up van de systeem maken en je website ook nog eens met content tip top in orde houden? Dan is het standaard web en beveiligingsabonnement misschien wat voor jou.

Wat zeggen je voorgangers?

Prettige en goede service en begeleiding bij technische ondersteuning van mijn website transitie en onderhoud. Snelle reacties en Sanda denkt mee. Helemaal blij mee!
Nico Van der Breggen
Eigenaar Nico Van der Breggen
Goede service. Duidelijk afspraken. Klantvriendelijk. Mooie en duidelijke teksten en foto’s bij de site.
Jordy Fritz
J. Fritz Gevelrenovatie
Goede service. Duidelijk afspraken. Klantvriendelijk.Mooie en duidelijke teksten en foto’s bij de site.
Joyce Klein
De Woon-styliste

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

Wil jij je website beheer laten uitbesteden? Merk je dat je website al maanden of zelfs jaren achterloopt. Ben je wel blij met je website, maar niet met de informatie die erop staat? Vraag een offerte aan voor een abonnement of een strippenkaart.

Wat gebeurt er nadat je zo op Verzenden klikt?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waarom deze webbouwer?

 100% maatwerk

 10 jaar lang ervaring

  Websites door echte WordPress, Joomla, Presta en Magento specialisten

Reactie binnen 48 uur.

Meestal eerder

Deskundig advies

Gratis

Gegevens 100% veilig

Wij respecteren uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Gegevens 100% veilig

Wij respecteren uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Form