Mooie en professionele website gemaakt door een leuke en zeer vriendelijke dame! Reageerde snel op mijn vragen en heeft mij ontzettend goed geholpen met de uitleg om de website en shop zelf de kunnen onderhouden. Dankjewel hiervoor! 😊
Joyce Klein
De Woon-styliste
For a scientific meeting we needed urgently a good website. Malicompany was a great help! In no time we had a first website up and updates were always ready in short time. Really a great experience to work with the team! Rob Leurs, Vrije Universiteit Amsterdam, the Netherlands
ROB LEURS
Vrije Universiteit Amsterdam
Wmo-Adviesraad Amsterdam: Wij zijn heel blij met onze nieuwe website! Ook het nieuwe logo dat @MaliCompany voor ons heeft gemaakt, is perfect voor onze organisatie. Dank aan Sanda voor alle hulp en begeleiding. Heel fijn dat iemand met kennis en betrokkenheid met je meedenkt. Het hele proces van vernieuwing is boven verwachting goed, snel en gemakkelijk geweest. Wij zijn blij dat @MaliCompany het beheer en onderhoud van onze website blijft doen. Het is een heel prettige samenwerking.
Mariska Hijmans
WMO-Adviesraad Amsterdam
Prettige en goede service en begeleiding bij technische ondersteuning van mijn website transitie en onderhoud. Snelle reacties en Sanda denkt mee. Helemaal blij mee!
KIM VAN WILGENBURG
Erasmus Universiteit
Zeer goede begeleiding, open en eerlijke communicatie. Oplevering van website van goede kwaliteit. Zeer tevreden
MARJAN SCHELLINGER
De Goede Kerstpakketten
Malicompany is snel en behulpzaam in verzorging van je site, advies en voor mij (ons) een fijne zakenpartner.
JAN LUCAS VAN VELZEN
Culemborgse Schoolorkesten
MaliCompany heeft Speeltuin De Speelkraam geholpen aan een prachtige nieuwe website: https://speelkraam.nl. De samenwerking was bijzonder prettig, verliep soep en snel!
Anneke Ranzato
Speelkraam
"MaliCompany is buitengewoon prettig om mee samen te werken. De website van de Dorpsraad van Zuidoostbeemster was niet up-to date en MaliCompany heeft de klus geklaard. Het bedrijf werkt efficient en denk goed mee. Wij zijn heel blij met haar inbreng."
DORPSRAAD ZUIDOOSTBEEMSTER
Dorpsraad Zuidoostbeemster
De website is voor ons altijd een ondergeschoven kindje geweest. Malicompany heeft de gedateerde site onder handen genomen. Door goede adviezen en initiatief is alles weer up to date zonder dat we er omkijken naar hadden. Fijne partij om mee te werken!
MIKE SCHMIDT
Mrsonderhoud
MaliCompany het hele AVG traject en AVG - proof maken van o.a. mijn website geregeld. Het contact met Sanda was erg prettig en ze heeft mij compleet ontzorgd hierin. Ook het contact met derden waar info opgehaald moest worden, deed ze uit eigen initiatief. Dank je wel!
FARID HEINSIUS
De Presentatiemaker
Enige tijd geleden was ik in de gelegenheid om een mooi filmpje te laten maken voor een tv-uitzending van RTL4 Woontips. Dit filmpje heb ik ook als bestand opgestuurd gekregen. Uiteraard wilde ik dit graag op mijn website geplaatst hebben. Omdat ik destijds zelf mijn website had gemaakt, dacht ik dat ik dit ook wel zelf kon. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb toen MaliCompany benaderd om dit voor mij te doen. En wat een goede keuze is dit gebleken! MaliCompany heeft voor mij het filmpje erop gezet en heeft goed geadviseerd over hoe dat het beste gedaan kon worden. Op welke pagina het moest komen en hoe dat dan vormgegeven moest worden. Wat echt heel fijn was: Ze hadden zich van tevoren verdiept in mijn website en in mijn bedrijf. En was daardoor in staat om mij verder te adviseren over mijn wens voor een Engelstalige website. We hebben gesproken over de mogelijkheden en uiteindelijk gekozen voor de optie die het best bij mijn bedrijf past. Tevens waren er nog wat puntjes die ik niet voor elkaar kreeg, als leek zijnde. MaliCompany heeft voor mij op die onderdelen de puntjes op de i gezet. Dat Sanda van Dam van MaliCompany een warm, vriendelijk en begaan mens is, was mij al gauw duidelijk. Daarnaast is ze heel kundig en ‘up-to-date’ gebleken in de wondere wereld van websites. MaliCompany heeft me aangenaam verrast met haar advies en kundigheid! Ik kan hen dus van harte aanbevelen. Zeker ook als je een website hebt van wat even geleden. Zij weten precies wat nu ‘modern’ is op dat gebied. Bedankt MaliCompany! Ik kan weer even vooruit!
MARTINA FENS
Aangenaam Interieuradvies
Ik heb MaliCompany gevraagd of zij mijn website wilde veranderen. Ik had vier talen laten aanmaken, maar blijk er in de praktijk maar twee echt nodig te hebben. Vier talen, is vier keer bijhouden en vier keer onderhoud. Verder had mijn site een voorportaal, dat in de praktijk ook niet echt goed werkte. De ontwikkeling van mijn bedrijf had mijn site ingehaald. Ik heb met MaliCompany een goed gesprek gehad over de site. Zij hadden hem uiteraard al bekeken. Ze stelden goede vragen en ze deden me een goede offerte. Vervolgens vertelden ze me wat ze nodig hadden om het werk te doen. De gewenste veranderingen zijn helemaal gelukt. En in korte tijd was de site weer helemaal up to date. Ik kan MaliCompany van harte aanbevelen. Ze zijn echte professionasl. Ze weten waarover ze praten. Ze stellen de juiste vragen. Ze zijn heel open en bereikbaar als ik vragen heb. En het resultaat is prima. Dus als je je website wilt veranderen. Of je hebt een nieuwe website nodig. Ga met MaliCompany praten en vraag een offerte aan. Ze luisteren goed, en maken een offerte geheel op maat. Bedankt MaliCompany.
TITIA LEEWIS
Country Cycling
MaliCompany staat voor hoge kwaliteit, gepast maatwerk, prettige samenwerking, klantgericht meedenken en uitstekende service, ook na oplevering van de website. Ik kan de diensten van MaliCompany dan ook stellig aanraden.
DR. DAAN GEERKE
Division of Molecular Toxicology
Ten tijde van mijn werkzaamheden bij het NSCR heb ik MaliCompany leren kennen als een behulpzaam, creatief en meedenkend bedrijf. Technische materie op een eenvoudige manier uitleggen kan het erg goed. MaliCompany is vriendelijk en prettig om mee samen te werken.
DRS. LIEKE SPEL
NSCR
Gewoon een goede website gemaakt, nieuw logo erbij en supersnel gerealiseerd. Top en bedankt!
MARK OVERMARS
Wat een goede keuze is het voor ons geweest om Malicompany te benaderen voor onze nieuwe website. Het was erg fijn dat in de eerste gesprekken er vooral geluisterd werd en afgetast wat wij precies bedoelden. Vaak kon zij onder woorden brengen wat wij probeerden te zeggen. Het eindresultaat is dan ook precies zoals wij het voorgesteld hadden. Dezelfde luxe uitstraling zoals onze producten en de duidelijkheid die wij graag willen geven aan onze klanten. Wij kunnen een ieder Malicompany van harte aanbevelen voor het bouwen van iedere nieuwe website
JOHN TER BREGGE
Working with Sanda van Dam from MaliCompany was a true delight. We admire her professional take on the matter, without losing sight of the feelings behind a decision to change certain aspects of our website. Her technical insights, as well as an unwavering enthusiastic approach to anything online related, got us motivated and excited through the whole process as well. A pure delight to work with and we couldn’t be more happy with the results.
GUY BOLTEN
Voor ons als e-commerce bedrijf is onze website en webshop van uiterst belang. Vrijwel al onze zaken doen wij online, dus alleen de beste partners zijn in dat opzicht goed genoeg om mee samen te werken. Sanda van Dam van Malicompany had ons vertrouwen vanaf het begin. Zakelijk, kundig en grondig heeft zij ons proces begeleidt en haar opdracht ten volle tevredenheid opgelevert. Voor een volgende klus zullen wij haar zeker weer benaderen
Alex van de Ven
Voor onze opdrachtgever hadden wij een nieuwe businesspropositie ontwikkeld, waar de huidige website niet meer bij aansloot. MaliCompany heeft geluisterd naar onze wensen en behoeften met betrekking tot de functionaliteit, de uitstraling en het doel van de nieuwe website en heeft een website gecreëerd die perfect aansloot op de nieuwe propositie. De voordelen van het werken met MaliCompany was dat de lijnen altijd erg kort en persoonlijk waren, zij echt met ons meedachten en zij erg flexibel en professioneel zijn. 
Kimberly Timmer
Er wordt goed naar mijn wensen geluisterd. En komen met goede ideeën voor aanvulling. Een mooie en professionele website waar ik meerdere keren complimenten over krijg. Zeer blij mee:)
MARLOES BROUWER
VH Marloes Brouwer
Blij met de AVG die MaliCompany voor ons gemaakt heeft voor Waterland Sanitair.
Remon Koerse
Waterland Sanitair
Voor mijn ingenieursbureau PAXARO heeft Malicompany begin dit jaar een nieuwe website gemaakt. Erg prettig contact, duidelijke afspraken en een prima resultaat! We hebben nu een onderhoudscontract waarbij zij de site goed up to date houden
Dick Grotholt
Paxaro
Voordat we met MaliCompany in contact kwamen, hadden we een basis website gemaakt. Maar het design en de opbouw van die website was niet naar onze wens. We zijn heel blij met de nieuwe website gemaakt door MaliCompany. Hij is veel mooier en oogt veel professioneler dan onze oude website. We verwachten ook dat het op korte termijn een heel stuk drukker wordt dankzij de nieuwe website; de website spreekt helemaal voor zich. Alles klopt nu gewoon en over elk onderdeel in de site is nagedacht. Ook als je al een website hebt, zoals wij dat hadden, dan nog moet je het zeker doen. Uiteindelijk is het verschil gewoon heel groot. Het zit vooral in het stukje dat het er netter en strakker uitziet. Het zit nu echt professioneel in elkaar en dat was het daarvoor eigenlijk niet. Daarnaast denkt MaliCompany ook echt met ons mee om het site nog beter te maken.
Balkan Grill Krajina
Goede beslissing geweest om samen te werken met MaliCompany! Mijn site ziet er nu veel professioneler uit. Ook heb ik goede uitleg gekregen om deze te onderhouden. Wanneer het toch niet duidelijk is ontvang ik snel reactie op mijn mails. Prettige samenwerking. Aanrader!
Deborah Brien
Prettige en goede service en begeleiding bij technische ondersteuning van mijn website transitie en onderhoud. Snelle reacties en Sanda denkt mee. Helemaal blij mee!
Nico Van der Breggen
Eigenaar Nico Van der Breggen
Goede service. Duidelijk afspraken. Klantvriendelijk. Mooie en duidelijke teksten en foto’s bij de site.
Jordy Fritz
J. Fritz Gevelrenovatie
Ik kan Malicompany van harte aanbevelen voor het bouwen van een website. Er wordt actief meegedacht, snel gereageerd en verzoeken worden goed verwerkt. Malicompany streeft ernaar een mooie en goed functionerende website te bouwen en ondersteunt indien nodig ook in het online krijgen van de site bij een host; ik ben zeer tevreden met het resultaat.
PROF. FRANK DE BAKKER
IÉSEG School of Management
Dankjewel MaliCompany, Super dat je mijn digitale handtekening hebt gemaakt voor me. En dat nog wel op 2de pinksterdag.... Er zijn nog weinig ondernemers die zo werken...
LINDA KARREGAT
Eczoil
MaliCompany doet voor SEDNA Containers het webbeheer en wij zijn daar uiterst tevreden over! Er wordt een duidelijk plan gepresenteerd, waarvan vrijwel niet afgeweken wordt of er vindt goed overleg plaats. Daarnaast worden vragen snel en begrijpelijk beantwoord en opgelost. Trajecten waar we vooraf denken dat het ellenlang tijd kost, worden zeer snel opgepakt door MaliCompany! Al met al zijn wij super enthousiast met de keuze voor en samenwerking met MaliCompany! Keep up the good work! 🙂
SEDNA Containers