Over ons

Websites laten maken in Purmerend

Wilt u een website laten maken in Purmerend? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. MaliCompany is een gezellig en professioneel internet bureau in Purmerend. Wij maken websites voor MKB en zzp’ers in Purmerend, maar wij bouwen ook websites voor bedrijven en particulieren daarbuiten, zoals de Beemster, Volendam, Monnickendam, Edam en natuurlijk Amsterdam.

Wij zijn gevestigd in de Weidevenne (Purmerend) en zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Neem afslag Purmerend-Zuid en rij richting de Jan Blankenbrug. Wij hebben ruim tien jaar ervaring in het bouwen en onderhouden van websites.

In ons portfolio hebben we een divers scala van websites, waaronder universiteiten (Vrije Universiteit, Universiteit van Amsterdam, TU Delft, Erasmus Universiteit), reclamebedrijven, kappers, fotografen, bloemenexportbedrijven, gezondheidspecialisten, muzikanten en muziekscholen, interieurontwerpers, verhuurders van fotohokjes, aannemers en gidsen. Het merendeel van de bedrijven zijn gevestigd in en rond Purmerend, waaronder een groot aantal in Volendam, Monnickendam en Edam. Daarnaast beheren wij ook websites voor stichtingen en non-profits, zoals de Dorpsraden in de Beemster en D66 Beemster. Dus ben jij op zoek naar een op maat gemaakte website? Laat het ons weten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

3 redenen om dit Purmerendse bedrijf te kiezen om jouw website te laten maken

 

1. Dichtbij in de buurt

Een website laten maken is een persoonlijk proces. Het is belangrijk te kijken naar wat jij mooi en belangrijk vindt, wie jouw doelgroep is en hoe jij het beste jouw doelgroep bedient. Een goede website bouw je dan ook niet in een uurtje. Belangrijk is dat je met elkaar kunt sparren en van gedachte kan wisselen over creatieve ingevingen. Omdat wij gevestigd zijn in Purmerend en de meeste bedrijven op steenworp afstand liggen, is het makkelijk om even snel een kop koffie te drinken en over nieuwe ideeën te brainstormen.

2. Purmerendse bedrijven van verschillende omvang (van 5000fte-0,2fte)

webdesign purmerendWij zijn een belangrijke sparringspartner voor tal van diverse bedrijven Jouw bedrijf en wat jij wil bereiken staat voorop. Wij brengen ruim 10 jaar ervaring mee op het gebied van websites laten maken en webdesign. Wij hebben gewerkt voor multinationals en zzp’ers. Op die manier brengen wij de expertise van een groot bedrijf met ons mee, terwijl de persoonlijke aandacht van een klein bedrijf behouden.

Geen bedrijf is te groot of te klein voor ons. Wij hebben gewerkt voor universiteiten met een omvang van meer dan 5000 mensen personeel, maar ook voor zzp’ers en alles daartussen. Ongeacht de omvang van jouw bedrijf, kun je bij ons terecht.

3  Binnen 2 weken al een website

Je hebt een idee, een business plan en je wil snel een website. Of je bent al een tijdje een ondernemer en ontevreden over jouw huidige website. Of je merkt dat de website die je hebt, maar geen bezoekers trekt. Bij ons heb je al snel een nieuwe website of een restyling van een website. Dit kan al binnen twee weken. Meer weten over een werkwijze. Neem contact met ons op.

Website in WordPress, Joomla of een ander systeem

Bij MaliCompany maken wij websites in verschillende systemen. Dus ben je op zoek naar een website in WordPress, Joomla of een ander systeem, dan ben je bij ons bij het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden en laat je adviseren welk systeem het beste bij jou en jouw bedrijf past.

Zelf een website maken? Volg een van onze cursussen in Purmerend

Wil je toch liever zelf een website maken? Dat kan ook. Wij verzorgen verschillende soorten cursussen, zoals een website maken in een dag, website maken op maat, cursus SEO (Search Engine Optimalization, oftewel beter vindbaar worden in Google) en social media cursussen. De cursussen kunnen in groepsverband of privé worden gevolgd. Je leert in de cursussen hoe je een website in WordPress of Joomla kunt maken en hoe je deze gemakkelijk kunt onderhouden.

SEO (Search Engine Optimalization) en Adwords, wij zijn partners van Google

Je hebt jouw website als visitekaartjes, om meer naamsbekend te genereren en waarschijnlijk om uiteindelijk meer klanten en omzet te krijgen. Wat jij graag wil met jouw website is belangrijk en wanneer wij een website gaan maken, denken wij graag met je mee. Wat moeten jouw bezoekers uiteindelijk doen? Zich aanmelden voor een nieuwsbrief en zo op te hoogte blijven van de activiteiten die jouw bedrijft onderneemt? Of moeten ze zich aanmelden voor jullie vereniging en opgeven voor bijvoorbeeld een gratis proefles? Of wil jij dat jouw bezoekers zo enthousiast worden dat ze ook klant worden meteen die offerte aanvragen of de telefoon oppakken voor meer informatie over jouw product of dienst. Wat je ook wil, het is belangrijk dat je nadenkt hoe jij jouw website het beste kunt inrichten en hoe jij uiteindelijk dat ermee bereikt wat jij wilt. En … dan is het natuurlijk ook fijn dat mensen je makkelijk kunnen vinden.

Wij zijn gecertificeerd partners van Google en helpen jou graag jouw website nog meer te optimaliseren. Op zoek naar handige en bruikbare tips? Neem contact met ons op via email of bel: 0299 778270 of 06 81899655.

3 GRATIS SEO-TIPS voor jouw website

ntdek 3 op maat gemaakte tips om jouw website voor Google te optimaliseren

AVG Ready

Je kunt ook bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar een webbouwer AVG. Vanaf 25 mei moeten alle organisaties en al hun websites voldoen aan de nieuwe AVG-wetgeving. Deze Algemene Verordening Gegevensbescherming maakt dat ook jij je website daarop moet aanpassen. Bij al onze nieuwe websites zorgen wij ervoor dat deze voldoen aan de AVG-eisen. Heb je al een website, dan kunnen wij er tevens voor zorgen dat deze helemaal voldoet aan de huidige normen.

Hoe werken wij

Wij werken vanuit ons eigen kantoor. Maar wij kunnen ook op locatie werken of ben je een zzp’er of kleine ondernemer vanuit huis en zoek je extra ondersteuning, dan kunnen wij zelfs webbouwen aan de keukentafel.

Wat zeggen je voorgangers?

Prettige en goede service en begeleiding bij technische ondersteuning van mijn website transitie en onderhoud. Snelle reacties en Sanda denkt mee. Helemaal blij mee!
Nico Van der Breggen
Eigenaar Nico Van der Breggen
Goede service. Duidelijk afspraken. Klantvriendelijk. Mooie en duidelijke teksten en foto’s bij de site.
Jordy Fritz
J. Fritz Gevelrenovatie
Goede service. Duidelijk afspraken. Klantvriendelijk.Mooie en duidelijke teksten en foto’s bij de site.
Joyce Klein
De Woon-styliste

Webbouw plus online marketing

Wil je meer dan webbouw? Wij doen ook aan webbouw plus online marketing, zoals E-mail-marketing, social media marketing, Facebook marketing en SEO (Search Engine Optimalisation) en SEA (Search Engine Advertisement). Op die manier zet je jouw bedrijf goed op de kaart en maak je van jouw website en winstgevende tool.

Vandaag nog jouw nieuwe website

Dus ben je op zoek naar een webbouwer WordPress of een webbouwer Joomla, Presta of Magento, neem contact met ons op. Miljoenen mensen surfen per dag op het web en waarschijnlijk komen ze ook op jouw website terecht. Heb jij een aantrekkelijke website voor al die bezoekers? Zo niet, vul dan nu dit korte formulier in en klik op Verzenden. Wat gebeurt er daarna?

Wat gebeurt er nadat je zo op Verzenden klikt?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waarom deze webbouwer?

 100% maatwerk

 10 jaar lang ervaring

  Websites door echte WordPress, Joomla, Presta en Magento specialisten

Reactie binnen 48 uur.

Meestal eerder

Deskundig advies

Gratis

Gegevens 100% veilig

Wij respecteren uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Gegevens 100% veilig

Wij respecteren uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Form