Je bekijkt nu Logo WMO-adviesraad Amsterdam

Voor de WMO-adviesraad Amsterdam hebben wij de nieuwe website en logo mogen maken.

Wmo is de ‘Wet maatschappelijke ondersteuning’. In deze wet staat dat mensen met een beperking, hulp kunnen krijgen vanuit de gemeente. afbeelding van de logo van WMO Adviesraad Amsterdam, in de afbeelding is te zien twee spreekwolken met daarin de tekst WMO en daaronder verschillende iconen die toegankelijkheid op het gebied van rolstoelgebruikers, gebarentaal en slechtzienden weergeeft. Hulpmiddelen zoals een rolstoel of een scootmobiel, of hulp bij het huishouden, worden vanuit de Wmo vergoed. Het doel van de Wmo is, dat iedereen kan meedoen. Inwoners van de gemeente mogen meepraten over de uitvoering van deze wet.
Daarom zijn wij hier: de Wmo-Adviesraad Amsterdam.